tysdag, september 09, 2008

Mi første veke i Durban!


Hei, alle saman!
Eg har no budd i Durban i ei veke og eg sit att med mange nye erfaringar og opplevingar. Det største av alt er kanskje ein tradisjonell zulu-sermoni som eg fekk med meg denne helga. Eg fekk vere med på både delar av førebuinga, som var slakting avdyr, og sjølve sermonien. Slaktinga blei gjort på ekte zulu vis. Og som de kan sjå på bileta så er ikkje dette nokon leik. Eg fekk òg bli med på sermonien som eg sa, men det var ikkje stort som skjedde. Det var eit godt måltid med dei dyra vi hadde slakta dagen før og så var de sosialt samhyggje etterpå over litt kveitemjød og øl. Brusa var til meg og den yngre garden:)
Eg har òg fått oppleve delar av Durban. Eg har vore i den botaniske hagen, på kasinoet, på det største kjøpesenteret, og eg har fått sett den flotte stranda dei har. Og det er mykje å ta seg til. Eg har til og med fått meg ein del nye venar og eg har allereie fått laga ein avtale på at eg skal få noken nye erfaringar kvar helg:) Er veldig spent på om dette vil skje, men eg skal skrive eit innlegg etter neste helg så de kan få ein bekreftelse på om vi faktisk skal prøve:)
Det eg ellers driv på med er ein del kontorarbeid no i starten, men eg skal etterkvart kome meg ut og bli me i praksisen på nokon av prosjekta som dei driv med her nede:) Veldig nyttige prosjekt for samfunnet der dei gir ei hjelpande hand til gatebarn, tidligare kriminelle og andre som må streve med det dagleg livet.
Det er med andre ord mykje å sjå fram til, både for meg og for dykk som les her:) Så spend dykk fast for nye spennande historier her på "Vidar's eventyr".
Her kjem ein del bileter, men eg håpar de vil nyte dei og tenke at dette er berre starten:)



Ingen kommentarer: