laurdag, februar 24, 2007

Mi Stoltheit (me stor S)!!

Mot all formodning her i London so kom det eit par snøfall i januar. Og som den vinterentusiasten som ej e so måtte ej so klart utnytte den dagen.
Men ka kan ej gjer når der ikkje eksistera bakka i 10 mils omkrins (sikkert litt overdrevet)? Jau, då må vi slå til me en respektabel snømann. Og med det meina ein skikkeli snømann. Så ej gjekk no ut i hagen for å starte. Men det skulle vise sej at der slettes ikkje va so mykje snø som ej hadde håpa på. Ej brukte heile hagen på å lage ei, EI, snølykt (men det må ej få sagt at den va slett ikkje so verst).. Her måtte det mykje større området til..
Det einaste ej kunne tenke mej va bakgården. Ok, det e ikkje vår bakhage, men det e i vært fall en stor offentli park som ej håpte hadde i vært fall litt snø til min STORE drøm:) Jammen va der nok snø, sjøl om ej måtte bruke halvparten av all snøen i parken. Men det va heilt klart verdt det fordi det blei en veldi so fin snømann med både auge, arma, nase og munn:)

Men med nærmare ettertanke kan det tenke sej at det va ej kvinne? Ber folk om tilbakemelding ang ditte store spørsmålet..Snølykt:)Som sagt so gjekk det mykje snø til prosjekt "Snømann"Flott positur(?):)Må få me frå alle vinkla..Og slik vart snøen samla på en plass:)

7 kommentarer:

Julie & Eirik Tronstad sa...

haha, VELDI bra at du fikk me ALLLE vinklane vidar!! hvis e sku tenkt ut en gut som desperat sku traska rundt i marka og plukka opp kvar milimeter me snø, så måtte d vært du.. sånn går d me landsgutar i byen (Ulsteinvik kvalifiserakke t by!) flotters, d e vikingen sin d!
gleda me t å sjå d att vidarn=)

ps: d e enten ei snødame eller meat loaf!

Bjørg sa...

Å Vidar, du er utrolig! Veldig bra innsats!
Enig med Julie, det må bare være ei dame ditta der...

Til sammenligning: Vi fant ikke så mye snø på barneleir på Kjeldsund i helga som du fant i London i januar, så verden er litt rar! Tenker du gledet mange turgjengere med innsatsen din (både underveis og etter ferdig resultat!)

Det må også sies at jeg har klipt et sitat fra bloggen din til introen til NMS U Møre sin årsrapport! Håper det er greit! Jeg prøvde å spørre mange ganger på mail, men alle kom tilbake, og jeg antar at det betyr at jeg har feil adresse til deg. Har sikkert sammenheng med et datakrasj før jul, jeg har ikke fått alle "gamle" mailkontakter på plass ennå.

Ha en flott dag i London!

Vidar sa...

takk skal dokke ha:)
Bjørg:
Mailadr e;
vhusoey@yahoo.com
PS! d kan du sjå på profilen min også:)
Julie;
Gler mj SINNSJUKT:D

Vi pratast godtfolk:)

Merete Eriksen og Sigurd S. Vatne sa...

Bra jobba Vidar. Du går foran med et godt eksempel ved å vise at ingen oppgave er for stor!

Ville ellers bare kommentere at du "har'n". Sjekk ut bloggen min for mere info...
Snakkas!

Julie & Eirik Tronstad sa...

tikk, tikk! du har'n fra me åsså..

Ragnhild sa...

Haha...Tatt! du he an fraa mej ogsaa!

Sjekk bloggen min for meir informasjon!

Ragnhild sa...

Berre du som kan finne paa naakke slikt vidar! hehe..Men utrulig bra jobba, den skal du ha!:) Men du maa nok regne me at d blir vanskligere aa finne sno i Brasil neste aar...

Ellers, he du faatt me dej at Havlandet he senka ei jolle i akvariet? Kan tenke mej du he blitt flink til aa ta bussa no, no naar du bor i London!;) hehe...So lenge du ikkje tek me dej nokkelen heim, so gaar d nok bra!

haha! litt internt!:p men du, kos dj videre i London daa!:) so gleda ej mej til aa treffe dej igjen!:)saudades!

Até mais!
Deus abençoi!:)
Um abraçio de sua amiga, Ragnhild:D